• Főoldal
  • Tevékenység
  • Vetőmag előállítás

Vetőmag előállítás

A megfelelő kalászos vetőmag kiválasztása kulcsfontosságú a mai mezőgazdaságban. Jelentős terméskiesést okozhat a kezeletlen, csávázatlan vagy alacsony csírázóképességű vetőmag használata. Korunk legmodernebb csávázószereit alkalmazva arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségű, legalkalmasabb és legjobban védett búza, árpa és tritikálé vetőmaggal tudjuk kiszolgálni a termelőket. A két telephelyünk - Gesztely és Tiszalök - egyikén kikészített csúcsminőségű őszi kalászosok nemcsak kiemelkedő állóképességűek, de fokozott immunitással rendelkeznek, a nemesítés során annak kezdetétől kiemelt figyelemmel kísérjük minden vetőmag-alapanyagunk fejlődését.

Vállalatunk a legkiemelkedőbb tulajdonságokkal rendelkező fajták tulajdonosaitól szerzi be és saját területén termeszti az alapanyagot a vetőmag-előállításhoz. Termesztésünkben a kalászosok mindent megkapnak ahhoz, hogy maximális teljesítményt produkáljanak jelentős hozamnövekedéssel támogatva a vetőmag-felhasználókat és ez által megvalósítva a legfőbb célt, hogy a soha nem látott sikereket elérő kalászos gazdák megtiszteljenek minket az így megszaporodott terményük kezelésével, valamint hosszú távú együttműködésükkel, így garantálva egymásnak technikai és technológiai fejlődést, személyes kapcsolatot, kölcsönös megelégedést és persze kiemelkedő profitot.

A vetőmagüzemek technológiája által garantált, hogy az előbb laborvizsgálatoknak alávetett, majd kitisztított alapanyagból a rendszer által fajsúly alapján kiválogatott kalászos szemek mindegyikéből kelhessen életerős növény, amit megfelelően táplálva és kezelve nem marad el a várt eredmény.

2018. évre tervezett őszi kalászos vetéséhez máris előrendelheti Üzletkötőink egyikénél a kívánt mennyiséget BigBag zsákos kiszerelésben. Amennyiben úgy kívánja, szaktanácsokkal is segítik a termesztés apró részleteiben és hasznos, praktikus fogásaiban jártas, átfogó és friss információval rendelkező kollégáink. A lenti fajtafelsorolás mellett egyéb vetőmagvak értékesítésével is bízzon meg minket, hiszen növényvédő szer és műtrágya ajánlatunk mellett kukorica, napraforgó és repce vetőmag-akciónk is a legmeghatározóbb a telepeink térségeinek piacán és évről évre a legelsőkként jelen lévők egyike.

Tekintse meg a 2018/2019-es őszi szezon kalászos vetőmagjainak általunk termesztett és kikészített fajtáit:

Faj Fajta Fajtafenntartó Szap.fok
Őszi búza Mv Nándor Prebázis Kft. II. fok
III. fok
Mv Kolo Prebázis Kft. II. fok
III. fok

 

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates