• Főoldal
  • Tevékenység
  • Termelés segítés

Termelés segítés

Vállalatunk évek óta lehetőséget ad arra, hogy a termelők az általuk művelt termőföldeken a repce, búza, napraforgó és kukorica termelését segítő finanszírozást vegyenek igénybe. Ennek ellentételezéseként a termelők választásuk szerinti mértékű termény társaságunk felé történő értékesítésére kötelezik magukat. A szerződött termelő kötelezettséget vállal továbbá arra is, hogy a szerződött mennyiség megtermeléséhez szükséges input-anyagokat és technológiai szolgáltatásokat a létrejött szerződés alapján cégünktől vásárolja meg, és azokat csak a szerződésbe bevont táblákon, földterületen használja fel.

Amennyiben nehézségekbe ütközik az inputanyag-számlák azonnali fizetésével kapcsolatban, anyagi forrásait lekötik a nem várt kiadások, növekvő terhek, az Elérhetőségek menüpont alatt felsorolt üzletkötőink állnak rendelkezésére, és már akár holnap köthet velünk termelést segítő szerződést, melynek elbírálása után az Önhöz legközelebb fekvő telepünkön átadjuk a termelési alapanyagokat.

Amennyiben sikeresen és eredményesen szeretne termelést végezni, a legmodernebb technikai megoldásokat megismerni és versenytársait megelőzve hasznosítani, vegye igénybe szolgáltatásainkat, kérje szaktanácsunkat a növénytermesztés minden területén!

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates