Tiszalök-Rázompuszta

Telepünk Tiszalök irányából Tiszadada felé tartó úton közelíthető meg, a Bocskai hidat elhagyva a Tiszával szembeni útfélen, gyümölcsösökkel szegélyezett bekötőút végén található.

Rázom (Razon) a középkorban önálló falu volt Szabolcs vármegyében, ezután Tiszalök közigazgatási határába olvadt. Az egykori település eredeti épületeinek többsége már nem látható, azonban létének nyomait a főbejárat bal oldalán felsorakozó lakóházak őrzik . A múlt század végén ez a kiterjedt komplexum, mint az állami gazdaság részét képező telep a mezőgazdasági munkák kiindulópontjaként szolgált.

A korábbi gazdaság épületeit mára elbontották, helyettük saját beruházásunk eredményeképpen egyre bővülő tárolókapacitást biztosító épületek és terményszárító létesült a körülbelül 16 hektár területű, teljesen körülkerített telepen. Vállalkozásunk 2004. évi befektetése óta ott teljes körű felújítás, szárítóberendezés telepítése, tárolóépületek létesítése zajlott. Jelenleg kiemelkedően magas tároló- és szárítókapacitással rendelkezik.

A telepen vetőmag-előállító üzem működik, mely évről évre biztosítja a legmagasabb minőségű csávázott kalászos vetőmagfélék rendelkezésre állását a környéken termelést folytató gazdák számára. Az itt előállított inputanyagok előrendelhetőek és megvásárolhatóak üzletkötőinknél.

Társaságunk mezőgazdasági gépparkja is Rázompusztán állomásozik, jól felszerelt gépjavító műhely, karbantartóegység és alkatrészraktár egészíti ki a telep tevékenységi körét.

 

Nyitvatartás:

Nap: Nyitás: Zárás:
Hétfő 7.00 16.00
Kedd 7.00 16.00
Szerda 7.00 16.00
Csütörtök 7.00 16.00
Péntek 7.00 16.00
Szombat - -
Vasárnap - -

 

"Az ember jobban érzi magát, ha ott van, ahová tartozik, mint ha mindenáron olyan helyre törekszik, ahol nem lehet önmaga."

-Daniel Gottlieb-

Cannot get Tiszalök location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates