Hejőbába

Hejőbába község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Tiszaújvárostól nyugatra helyezkedik el. A 35-ös számú főútról Sajószögeden letérve közelíthető meg telepünk, mely a település északi határában, a Szakáld felé vezető úton már messziről látható magas épületeivel.

Területi központunk aszfaltozott úton közelíthető meg, a település határától háromszáz méterre lévő bekötőút jobb oldalán. A telephelyet szántóföldi művelésbe vont terület veszi körül.

A többi telepünkhöz hasonlóan itt is megtalálható a bejárathoz közel elhelyezett hatvantonnás hídmérleg és az örökzöldekkel szegélyezett irodaépület, melyben a mindennapi adminisztrációs munka és a mérlegelés is folyik.

Telepünk - mely egykor az IKR szárító és tárolótelepe volt - a legnagyobb összértékű beruházással újabb és újabb tárolóépületekkel rendelkezik a modern, számítógép-vezérelt szárítóberendezés mellett. Inputanyag raktárunk és rakodógépeink segítségével fel vagyunk készülve a legnagyobb vevői megkeresésekre is, melyeket természetesen szívesen várunk. 

A helyi gazdák szezonról szezonra megtisztelnek minket terményeik szabványminőségének kialakításához és fenntartásához szükséges szolgáltatások nyújtásának lehetőségével, amit - bízva partnerségünk hosszan tartó fennmaradásában - ezúton is szeretnénk megköszönni. 

Amennyiben biztonságos teljesítéssel szeretné értékesíteni terményét anélkül, hogy aggódnia kelljen annak minősége miatt, legyen Ön is szerződött partnerünk, irányítsa terményét telepünkre, ahol betakarítás idején meghosszabbított nyitva tartással segítjük termelőinket!

 Évente több alkalommal is vevőtalálkozót szervezünk telepünkön, amelyen minden kedves érdeklődő részt vehet, megismerve a szántóföldi termesztéssel kapcsolatos legújabb információkat, megoldásokat, mindezt elsőként és közvetlenül a piacvezető gyártók előadásában.

 

Nyitvatartás:

Nap: Nyitás: Zárás:
Hétfő 7.00 16.00
Kedd 7.00 16.00
Szerda 7.00 16.00
Csütörtök 7.00 16.00
Péntek 7.00 16.00
Szombat - -
Vasárnap - -

 

"Ne vegyük a dolgot, amint lennie kellene, hanem amint van, s úgy az embereket."

-Széchenyi István-

Cannot get Hejőbába location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates