Hajdúnánás

Nánás több, mint négyszáz éve város, olyan szintén jelentős lélekszámú, fejlett infrastruktúrával és mindenekelőtt a legjobb minőségű termőfölddel rendelkező városok háromszögének közepén elhelyezkedve, mint Hajdúböszörmény, Nyíregyháza és Polgár.

Területi központunk a városból Tiszavasvári felé vezető úton, a helységnévtáblát követő ezernégyszáz méter után jobbra nyíló szilárd bekötőút végén található. Az M3-as autópálya  felől érkezve a hajdúnánási 203-as kijárattól másfél kilométeres távolságra kezdődik a "Pusztaközpont" felé vezető egyenes út.

Ez a központ két úttal elválasztott különálló telep egysége. A mérlegelés, gazdasági ügyintézés, elszámolás és szaktanácsadás helyszínéül szolgáló irodaépület inputraktárakkal kiegészítve várja az érdeklődőket, míg a szemközti telepen szárítóberendezéseket üzemeltetnek és tárolási műveleteket végeznek munkatársaink. 

A két nagyteljesítményű ALVAN Blanch szárítóval egyszerre kétféle terményt is szabványosítani képes telep kiterjedt többhajós tárolóival jelentős kapacitással áll akár számottevő területeken termelő mezőgazdasági szereplők vagy termény-nagykereskedők rendelkezésére. 

A szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozók inputszükségleteit mindenre kiterjedően ki tudjuk elégíteni, hiszen növényvédő szerek kiadására képzett munkatársaink a megrendelt mennyiségben szolgálnak ki, a különböző kiszerelésű vetőmag és műtrágya mellett, akár egyéni kedvezményekkel járó csomagokban is, még gazdaságosabbá téve így megrendelőink termelését.

Erősségünk, hogy az elérhető legjobb eszközöket alkalmazva magas minőséget, precíz szolgáltatást nyújtunk, számíthat emberséges hozzáállásunkra. A jó terméssel szezont záró boldog termelő a mi munkánk igazi eredménye és fejlődésünk - ez által jövőnk - alapja.

 

Nyitvatartás:

Nap: Nyitás: Zárás:
Hétfő 7.00 16.00
Kedd 7.00 16.00
Szerda 7.00 16.00
Csütörtök 7.00 16.00
Péntek 7.00 16.00
Szombat - -
Vasárnap - -

  

 

"Valakinek a becsületét ellopni nemcsak azért legsúlyosabb, mert a becsület a legdrágább kincse mindenkinek, hanem azért is, mert azt legnehezebb visszaadni."

-Jókai Mór-

Cannot get Hajdunanas, Hajdu-Bihar, HU location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates