Görbeháza

Görbeháza Hajdú-Bihar megye északi részén található, a megyeszékhely Debrecentől körülbelül 50 km-re, a 35-ös számú főút mentén, Miskolc és Debrecen között félúton. Nyíregyházától is hasonló távolságra van e település, melynek eredeti neve Görbeházpuszta, és sokáig szomszédjához, Polgárhoz tartozott.

Görbeházi telephelyünk a településtől néhány száz méternyire, annak északnyugati határában fekszik. Az M3-as autópálya polgári lehajtójától mintegy 10 km-re található, minden irányból kiválóan megközelíthető.

Remek fekvésének, az Alvan Blanche szárító impozáns kapacitásának (25t/óra) és a rugalmas, barátságos légkörnek köszönhetően népszerűsége a környékbéli termelők szemében töretlenül növekszik, megalapozva a folyamatos, kisebb-nagyobb bővítéseket, fejlesztéseket, amelyek mind az ügyfeleink kényelmét, komfortját,  a kínált szolgáltatások minőségének további növelését, körének bővülését szolgálják.

A helyi szakemberek alkalmazásával, a térség jelentős, mezőgazdaságból élő rétege számára minden mezőgazdasági termeléshez szükséges anyagot, versenyképes termeltetési, felvásárlási, szolgáltatási feltételeket, ezáltal a mezőgazdasági termelést kiszolgáló többi környékbeli vállalkozás fennmaradását és bővülését is helyben biztosítva, a helyi termelők találkozásának fórumául szolgálva meghatározó szerepet tölt be.

Telepi infrastruktúrája, tárolókapacitása alkalmassá teszi közel húszezer tonna termény befogadására és tartós tárolására, ez a fenntartott magas technológiai és szakmai felkészültségi nívóval kombinálva a térségben képviselt pozícióját tovább erősíti.

 

Nyitvatartás:

Nap: Nyitás: Zárás:
Hétfő 7.00 16.00
Kedd 7.00 16.00
Szerda 7.00 16.00
Csütörtök 7.00 16.00
Péntek 7.00 16.00
Szombat - -
Vasárnap - -

 

 

"Előbb csináld azt, ami szükséges, utána azt, ami lehetséges, és máris azt fogod csinálni, ami lehetetlen."

-Assisi Szent Ferenc-

Cannot get Görbeháza location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates