Gesztely

A Hernád partján elterülő történelmi jelentőségű Gesztely város Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyétől, Miskolctól keletre található, mindössze pár kilométerre a közvetlenül Gesztely szomszédságában lévő Hernádkak település belterületén a 37-es számú főútról letérve. 

A két egymást érő helységet jó termőföld veszi körül, az élénk mezőgazdasági termelés a városban évről évre megélhetést biztosít sok gazdálkodó számára. 

A helység jellegzetes épülete - a XIX. század legelején épült barokk templom - magaslik Gesztely főtere fölé.

E város mellett kereshető fel egyik legnagyobb telepünk, kiemelkedő terménykezelési kapacitással, mely a telepen létesített két szemestermény-szárító üzemnek és számos nagy alapterületű síktárolónak köszönhetően áll rendelkezésre. 

Az üzleti tárgyalásoknak, elszámolásoknak és a hídmérlegelésnek, terményminősítésnek is helyt adó gazdasági épületet barátságos, fás zöldterület övezi, hozzájárulva a telepen általánosan jelen lévő magas higiéniás állapot érzetéhez.

Mindez lehetővé teszi partnereink, vendégeink számára, hogy kellemes hangulatban, nyugodt környezetben beszélgessenek üzletkötőinkkel termelési, növényvédelmi és egyéb agrárkérdésekről, megköthessék nagy inputbeszerzési üzleteiket. A növényvédő szer és vetőmagraktár lehetővé teszi, hogy a helyszínen kiszolgáljanak minden kedves vevőt, aratás idején pedig a terményátvétel folyamatosan biztosított, az hitelesített hídmérlegen történik. Szintén fontos szempont, hogy mérlegünk kezelője a terményvizsgálatokat a legjobb minőségű laboreszközökkel, modern gépekkel végzi.

Kérjük, hogy látogasson el hozzánk, éljen a felkínált lehetőségekkel, hiszen mi hosszú távú együttműködés keretein belül mindent megteszünk partnereinkért, bizalommal fordulhat szakembereinkhez bármilyen mezőgazdasági kérdésével, elképzelésével!

 

 Nyitvatartás:

Nap: Nyitás: Zárás:
Hétfő 7.00 16.00
Kedd 7.00 16.00
Szerda 7.00 16.00
Csütörtök 7.00 16.00
Péntek 7.00 16.00
Szombat - -
Vasárnap - -

 

 

"Végül nem az számít, amit az ember gondol, hanem amit tesz."

-Phillip K. Dick-

Cannot get Gesztely location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates