Kedves látogató!

Honlapunk szolgálja a területi központjainkhoz csatlakozó termelők szakmai tájékoztatását, a termeléshez használandó műtrágya, növényvédő szer és vetőmag vásárlási lehetőségének és feltételrendszerének megismerését. Ezen túlmenően elősegíti a termelőink által megtermelt termények fogadását, szabványosítását, tárolását és értékesítését. Az év bármely szakában a dokumentumok teljes körű megléte esetén három banki napos fizetési határidővel, napi áron készek és képesek vagyunk a hozzánk betárolt termény mindegyikét felvásárolni.

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően továbbra is útmutatást adunk az érdeklődőknek az általunk termesztett növények termeléstechnológiai folyamatairól, a technikai és technológiai haladásunkról, s azokról a modern, hatékony, eredményes termesztési eljárásokról, melyek alkalmazása az általunk bérelt és használt területeken megtörténik, s reményeink szerint évről évre a hatékonyság irányába fejlődik.

Modern a honlapunk olyan vonatkozásban is, hogy az nem csak a tisztelt látogatóink informálását szolgálja, hanem nekik is lehetőséget ad az információk kicserélésére.

Kérjük, hogy szíveskedjék élni ezzel a lehetőséggel és tegyen fel kérdéseket, melyeket készséggel megválaszolunk, vagy hívjon bennünket a megadott személyes telefonszámokon!

Közös és kölcsönös érdekkel továbbra is olyan ügyfeleik maradunk termelőinknek, vevőinknek és beszállítóinknak, mely jelenti - reményeink szerint - az emberi és gazdasági kapcsolatunk töretlen fejlődését, a megbízhatóságot, a kiszámíthatóságot.

Tisztelettel és barátsággal:
a Buzafood '97 Kft. munkatársai