Tiszadada

Tiszadada X. századi település, a Tisza középső szakaszának partján található helység, mely több járáshoz is tartozott, és szárító- és tárolótelepünkön kívül két XIX. századi kastélynak is helyt ad, végül önálló önkormányzattal 1990-től rendelkezik.

A telep a Tiszalök felé vezető úton a dadai határtól 800 méterre, jobb oldalra nyíló beton bekötőúton közelíthető meg. A bejárat mellett gazdasági irodaépület  és egy 60 tonnás hídmérleg található.

A telep majdnem egésze betonozott, azon régi építésű, de felújított, valamint új építésű tárolók is rendelkezésre állnak, összesen öt épület alkalmas síktárolásra a helyi és környékbeli termelők kiszolgálása érdekében. 

Szerződött termelőink Tiszadadáról, Tiszadobról, Tiszagyulaházáról, Újtikosról és Tiszalökről szállítanak be terményféleségeket hozzánk. A körzet termelői által beszállított terményt a szárítás után felsőpályás betároló szalag szállítja a megfelelő tárolóba - ezáltal a rendszer önmegrakásra is képes-, ezen felül a szárítóhoz kapcsolódik a kiszállítást is segítő tranzittartály.

A terményszárító kivitelezése 2008. szeptemberében az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében valósult meg. Mérlegházunkban jól felszerelt laborunk segíti munkatársaink hiteles minőség ellenőrzését a behozott termények vizsgálatakor.

Füvesített területekkel, gyümölcsfákkal és virágokkal igyekszünk színesíteni telephelyünket, ahová várunk minden kedves ügyfelünket és leendő partnereinket.

 

Nyitvatartás:

Nap: Nyitás: Zárás:
Hétfő 7.00 16.00
Kedd 7.00 16.00
Szerda 7.00 16.00
Csütörtök 7.00 16.00
Péntek 7.00 16.00
Szombat - -
Vasárnap - -

 

"Dédelgesd álmaid és terveid, mert lelkedből fogantak; nyomukban valósul meg mindaz, amit elérsz."

-Napoleon Hill-

SP_WEATHER_BREEZY

0°C

Tiszadada

SP_WEATHER_BREEZY
Páratartalom: 44%
Szél: É/ÉK, 40.23 km/h
Vasárnap -10°C / -4°C SP_WEATHER_BREEZY
Hétfő -10°C / -4°C Részben felhős
Kedd -11°C / -5°C Felhős
Szerda -10°C / -5°C Többnyire felhős
Csütörtök -10°C / -3°C Részben felhős
Péntek -5°C / -1°C Hó
Szombat -2°C / 2°C Többnyire felhős
Vasárnap 0°C / 4°C Többnyire felhős
BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates