Cigánd

Cigánd, történelmi eredetű Tisza-falu a folyó szabályozását követően nyert mezőgazdasági jelentőséget, hiszen az egykori ártéren felszabadult jó termőföld művelésével a múltszázadban hatalmas fejlődésen ment keresztül a község. Mára díszes, modern épületek, virágos, letisztult terek ékesítik a település központját. 

Kisvárda felől érkezve Cigándra a település helységnévtáblája után 5 méterrel balra fordulva közelíthető meg telepünk aszfaltozott bekötőúton, míg Sárospatak felől érkezve a Cigándon keresztül Kisvárdára vezető útról a határ előtt jobbra fordulva található meg a telepre vezető egyenes út.

Vállalkozásunk cigándi területi központjában a minket választó környékbeli termelők és saját vállalkozásunk terményének minősítésével, szabványosításával és tárolásával foglalkozunk. A telephelyen elsősorban takarmánykukoricával, olajnapraforgóval, őszi búzával, takarmányárpával, tritikáléval és őszi káposztarepcével kapcsolatos terménykezelési szolgáltatásokat tudunk végezni. A termények termelői értékesítésére a cigándi és környező településeken termelő gazdák tulajdonában lévő összes terményre a mindenkori megegyezés szerinti áron, rövid fizetési határidővel van lehetőség. 

A központban általában nyolc fő dolgozik a következő pozíciókat betöltve: telepvezető, üzletkötő, készletkezelő, villanyszerelő, szárító-gépkezelő, és rakodógép-kezelő. A fenti telepi tisztségek mindegyike kiszámítható megélhetést biztosító munkakörnek számít a cigándi régióban.

Büszkék vagyunk arra, hogy a termelők magas színvonalú kiszolgálását, mint legfőbb feladatunkat évek óta élvonalbeli szinten látjuk el. A termelést segítő egyedi megállapodások révén biztosítani tudjuk, hogy a termelők előre befektetett pénzeszközök nélkül termelhessék meg terményeiket az adott szezonban. Emellett a jól bevált és a legújabb vetőmagfélék, növényvédő szerek és tápanyagpótló műtrágyák teljes körű kiszolgálásával, valamint a szezonban folyamatos terményátvétel biztosításával segítjük az eredményes gazdálkodást.

Telepünk tárolói huszonnégyezer tonna tárolókapacitással rendelkezik, a telepen egy hatvantonnás hídmérleggel, és terményvizsgáló-, és mérőlaborral. A telepre beérkezett termények szabványosítását a telepen található ALVAN BLANCH DF48000S típusú terményszárító végzi. Központi vezetésünk tervei szerint 2012. évben átadásra került a teljes körű telepfejlesztés, ami magában foglalta a telepet körülvevő kerítés felújítását, egy háromezer négyzetméteres tároló, egy új irodaépület, egy növényvédő szer raktár létesítését, a telep belső utainak és pakolóhelyeinek újrabetonozását, illetve egy nagyobb külterületi parkoló kialakítását.

Ebben a megújult környezetben, tisztaságban és otthonos hangulatban tárgyalhatunk közös üzleti lehetőségekről, összetett ajánlatokról, ezért kérjük, hogy mielőbb keressen fel minket személyesen is, vagy vegye fel a kapcsolatot üzletkötőinkkel!

 Telepi nyitvatartás:

Nap: Nyitás: Zárás:
Hétfő 7.00 16.00
Kedd 7.00 16.00
Szerda 7.00 16.00
Csütörtök 7.00 16.00
Péntek 7.00 16.00
Szombat - -
Vasárnap - -

 

 "Mindig egy lusta embert választok ki egy nehéz munkára. Mert ő talál egy könnyű utat az elvégzésére."

-Bill Gates-

SP_WEATHER_BREEZY

-1°C

Cigánd

SP_WEATHER_BREEZY
Páratartalom: 43%
Szél: É, 46.67 km/h
Vasárnap -10°C / -3°C SP_WEATHER_BREEZY
Hétfő -9°C / -3°C Részben felhős
Kedd -10°C / -3°C Felhős
Szerda -9°C / -5°C Többnyire felhős
Csütörtök -9°C / -2°C Részben felhős
Péntek -5°C / 0°C Hó
Szombat -2°C / 2°C Többnyire felhős
Vasárnap -1°C / 5°C Többnyire felhős
BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates